كيلو ونص كوسه
نص كيلو لحم مفروم
بصلتين كبار
ملح وفلفل
كريمه لبانى
بشاميل وهو عباره عن كوب دقيق - كوب لبن - كوب ونص شوربه - ملح - فلفل - سمن
الطريقه
نغسل الكوسه ونكحتها خفيف ونقطعها حلقات متساويه وممكن نقطعها بالطول
نحضر طاسه وفيها سمن يسخن ونشوح فيها الكوسه على الوجهين الى ان ننتهى من المقدار كله
نجهز اللحمه المعصجه
نقطع البصل ونشوحه فى السمن يدوب يدبل مش يغمق عشان ميغمقش اللحمه وبعد ما يدبل ورحته تظهر انزل عليه باللحمه المفرومه وافضل اقلبها الى ان تشرب الماءالى فيها وتستوى واحط الملح والفلفل
اجهز البشاميل بالطريقه العاديه
واضع عليها اللحمه المعصجه
ثم باقى حلقات الكوسه
ثم اخر حاجه باقى البشاميل على الوش
ثم اضع كريمه لبانى وافردها بطهر معلقه على وش الصينيه تدخل فرن سخن على درجة 200 لمدة نص ساعه او حسب الفرن
ودا شكلها بعد خروجها من الفرن
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق